Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μία Μικρή Γεύση Από Χριστιανούπολη !!! (ΦΩΤΟ)

 
Με πολλή όρεξη, ξεκίνησε και φέτος η β' κατασκηνωτική περίοδος στην Χριστιανούπολή μας. Μία έντονη και συνάμα δημιουργική μέρα γεμάτη παιχνίδια (πρωινά και απογευματινά), τραγούδια και διαγωνισμούς περίμενε τα παιδιά κάνοντας τα έτσι να ενθουσιαστούν και να χαρούν τις πρώτες τους στιγμές στην κατασκήνωση.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών μας δίνει κουράγιο και γίνεται η κινητήριος δύναμη μας  να συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο και ενθουσιασμό !!!


 

 

  

  

 


 

 

 


 
έπεται και συνέχεια !!!!! 
μείνετε συντονισμένοι !!!!!


3 σχόλια:

  1. Καλη Αρχη σε ολους!!!
    Δημητρη μου βλεπω απο τις φωτο οτι ολα ειναι ομορφα οπως παντα...
    να περνας καλα με αγαπη η μητερα σου Στεφανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικήτας & Παρασκευή Ραφαηλίδη3 Ιουλίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

    Καλησπέρα Κατασκηνωτική μας οικογένεια!!! Έναν ολόκληρο χρόνο περιμέναμε!!! Επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ιδιαιτέρως για τα παιδιά μας που ανυπομονούσαν!
    Σας ευχαριστούμε που με τόση αγάπη και αφοσίωση ετοιμάσατε τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, για να υποδεχθεί στη μεγάλη της αγκάλη τους καλεσμένους της όλους μαζί, αλλά και έναν - έναν ξεχωριστά.
    Ευλογημένη Κατασκήνωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικογένεια Νικήτα Ραφαηλίδη5 Ιουλίου 2015 στις 1:43 μ.μ.

    Λοιπόν, η προβολή φωτογραφιών και οτιδήποτε άλλου υλικού μας προσφέρεται να παρακολουθούμε από τη ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ'', αποτελεί για μας Οικογενειακή Υπόθεση, αφού ανυπομονούμε να τα δούμε όλοι μαζί!
    Θερμές ευχαριστείες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή